Pridružen/-a: Pon Mar 2005 18:11 Prispevkov: 74 Kraj: Dob - Domžale
Objavljeno: 08.3 05, 19:36 Naslov sporočila:
No, da še jaz prav lepo pozdravim vse ljubitelje narave!
Alenka
:D
Avtor
Sporočilo
d4765b4e Gost
Objavljeno: 18.3 05, 20:20 Naslov sporočila:
Pozdrav vsem !
Galerija je lepa in zanimiva, všeč mi je, da brez skrbi lahko pokažeš tudi manj uspele fotografije, saj sploh pri fotografiranju živali velikokrat nimaš časa za vse mogoče nastavitve, ki jih zahteva dobra fotografija.
LP iz Bohinja
Peter
Avtor
Sporočilo
jpreg78 uporabnik
Pridružen/-a: Pet Mar 2005 8:24 Prispevkov: 31 Kraj: Dravograd
Objavljeno: 20.3 05, 8:07 Naslov sporočila:
Lep pozdrav vsem ljubiteljem fotografije in narave! _________________ Lepo-lepše-narava.
Avtor
Sporočilo
telepilot
Pridružen/-a: Sob Mar 2005 20:31 Prispevkov: 3 Kraj: maribor
Objavljeno: 17.4 05, 21:21 Naslov sporočila:
Tudi jaz pozdravljam vse člane Foto-narava.com.
Odlična izvedba galerije in foruma! Predvsem mi je všeč, da se v forumu vsi po svojem znanju drže knjižnega jezika.
Avtor
Sporočilo
Alex
Pridružen/-a: Tor Apr 2005 16:17 Prispevkov: 3 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 26.4 05, 22:01 Naslov sporočila:
Lep pozdrav,
V največje veselje mi je bilo ko sem med brskanjem po netu naletel na ta forum in ker sem pred kratkim tudi sam postal lastnik digitalca sem poslal nekaj svojih začetniških fotografij.
Pa brez zamere
Alex _________________ Alex
Avtor
Sporočilo
TK
Pridružen/-a: Tor Maj 2005 17:47 Prispevkov: 1
Objavljeno: 03.5 05, 19:24 Naslov sporočila:
Torej še en nov član hkrati pa pozdravljam vse člane....
Ave
Avtor
Sporočilo
ciril
Pridružen/-a: Tor Maj 2005 19:28 Prispevkov: 1 Kraj: Šentjernej
Objavljeno: 04.5 05, 17:25 Naslov sporočila:
Prav tako lep pozdrav iz Šentjerneja in se tipkamo :D :D :D
Avtor
Sporočilo
Vodomec
Pridružen/-a: Čet Maj 2005 16:50 Prispevkov: 2 Kraj: Prvačina
Objavljeno: 12.5 05, 19:16 Naslov sporočila:
Lepo pozdrav vsem ljubitelejm narave!
:P _________________ Ivan
Avtor
Sporočilo
lujer aktiven
Pridružen/-a: Sre Feb 2005 14:13 Prispevkov: 102 Kraj: Prvacina
Objavljeno: 12.5 05, 19:54 Naslov sporočila:
Lepo pozdravljen sovaščan. :lol: :lol: :lol: _________________ svoboden kot ptica
Avtor
Sporočilo
vench uporabnik
Pridružen/-a: Sre Maj 2005 21:39 Prispevkov: 19 Kraj: log pri brezovici
Objavljeno: 26.5 05, 20:37 Naslov sporočila:
Hojč
vsem na tej spletni strani, ki je prav pomirjujoča in pravi balzam za dušo. Vse čestitke ustanovitelju za idejo. Fotke na tej strani so pa zame prave mojstrovine, saj moje nimajo tako lepih barv, ne uspem ujeti meglic, tudi živali mi pobegnejo :D .....
Sem frišna tu gor in imam že kar prvo vprašanje: Ali imate vsi digitalce? Ali se kdo še pomatra s kakšnim fotoaparatom na film? :?:
Rabim pa hkrati še uslugo: ima kdo mogoče navodila za uporabo za CANON EOS 1000N. Sem ga podedovala, pa nima navodil, zato škljocam samo na avtomatiko. :? :oops:
No pa naj bo dosti zaenkrat, čeprav imam še celo zalogo vprašanj.
Lepo vas pozdravljam in vam želim veliko veselja ob opazovanju narave.
Avtor
Sporočilo
lujer aktiven
Pridružen/-a: Sre Feb 2005 14:13 Prispevkov: 102 Kraj: Prvacina
Objavljeno: 27.5 05, 6:30 Naslov sporočila:
Dobrodošla in hvala za čestitke. :roll:
V glavnem uporabljamo digitalce, mojstrovine člana Barbi, katere si lahko ogledaš v galeriji pa so posnete z analognim fotoaparatom in nato skenirane.
Glede navodil za tvoj digitalni fotoaparat se lahko obrneš na E-fotografijo. Povezava je na naši prvi strani. V forumu povprašaš in zagotovo se bo našel kdo, ki ti bo lahko pomagal. Sicer pa je lahko tudi tukaj kdo, ki uporablja omenjeni fotoaparat.
Marko _________________ svoboden kot ptica
Avtor
Sporočilo
barbi aktiven
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 12:02 Prispevkov: 135
Objavljeno: 27.5 05, 9:19 Naslov sporočila:
Po dolgem času bi se zopet rad zahvalil vsem darovalcem slik rastlin in rož, fotografom in fotografinjam. Preveč sem okupiran z določenimi vrstami živalmi in mi bo taka zbirka cvetlic v veliko pomoč. Slikam kobilico ali k. pastirja na kaki rastlini in bom sedaj že vedel, na kateri. Hvala vsem.
Avtor
Sporočilo
vench uporabnik
Pridružen/-a: Sre Maj 2005 21:39 Prispevkov: 19 Kraj: log pri brezovici
Objavljeno: 27.5 05, 13:09 Naslov sporočila:
hvala Lujer,
vendar jaz imam CANONA na film, ta je bolj stare sorte fotoaparat. Nekaj sem našla na netu, vendar je vse tko bolj na pol napisano. :?
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3Naslednja
Stran 2 od 3
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu