Pridružen/-a: Ned Jun 2010 7:57 Prispevkov: 2 Kraj: ZAPLANA
Objavljeno: 01.7 10, 21:40 Naslov sporočila: Volk v lovišču LD Logatec
Pri jutranjem lovu ( zalaz) na srnjaka se je nenadoma približno dvesto metrov pred menoj prikazal volk.
Preden sem uspel aktivirati fotoaparat (bil je v nahrbtniku) je volk že prečkal travnik.
Z nizkim nosom je nadaljeval pot ob gozdu.
Še vedno ni zaznal nobene sledi,
zato je pot brezskrbno nadaljeval z visokim nosom.
V tem trenutku pa mu je bilo že nekaj sumljivo.
Opazuje grm za katerim se skrivava z mojo psičko Cano.
Ker ni siguren kaj je za grmom se je potuhnil.
V tem trenutku je Cana tiho zarenčala in me opozorila na prisotnost volka. Zaradi moje vznemirjenosti je nastal slab posnetek.
Volk se je sunkovito obrnil.
Pognal se je v dir.
Še nekaj skokov
in izginil je v gozd.
[size=16]
Upam, da vam je ta kratka poljudna foto reportaža všeč. Pozdrav, Iztok. _________________ lovec
Nazadnje urejal/a lovec 02.7 10, 9:33; skupaj popravljeno 1 krat
Avtor
Sporočilo
barbi aktiven
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 12:02 Prispevkov: 135
Objavljeno: 02.7 10, 8:44 Naslov sporočila:
Peta fotka od zgoraj dol je asploh bomba. Tudi ostale, ta pa še posebej. Te kar vidim, kako si užival in od nervoze, da ti bo volk ušel, nisi včasih imel časa za ostrenje in čas osvetlitve in to je meni osebno še več vredno. Namreč sporočilo o volku in tvojem notranjem nemiru je enkratno. Še enkrat bravo.
Barbi
Avtor
Sporočilo
Admin Site Admin
Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 02.7 10, 9:27 Naslov sporočila:
Izredno zanimivo in poleg občutenega adrenalina tudi odgovor na strah laikov - "kaj bo, če srečam volka?" :wink:
Bravo.
Avtor
Sporočilo
janezb uporabnik
Pridružen/-a: Pet Maj 2005 19:27 Prispevkov: 14
Objavljeno: 16.7 10, 8:29 Naslov sporočila:
Čestitke !!! Slikat volka v naravi je res velik uspeh. Zanimiva reportaža, čudno se mi pa zdi, da vaju s psičko ni prej zaznal-
LP
janez
Avtor
Sporočilo
lovec
Pridružen/-a: Ned Jun 2010 7:57 Prispevkov: 2 Kraj: ZAPLANA
Objavljeno: 18.7 10, 10:04 Naslov sporočila:
Volk naju ni zaznal, ker sva se gibala proti vetru. Psička ga je zaznala že prej z nosom, zarenčala pa je ko ga je zagledala. _________________ lovec
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu