Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 09.3 05, 16:34 Naslov sporočila: LCD TV
V nedeljskem pogovoru (Soline) je bilo nekaj besed o možnosti priklopa aparata na mini-TV.
Takrat sem zatrdil, da je koncept zgrešen, glede na moje iskušnje iz poletja.
Očitno je, da sem se hudo motil, ker je takšen priklop CP4500 danes pokazal nekaj fantastičnih možnosti. Predvsem pri tehniki ostrenja, o kateri smo tudi govorili in jo je Rob uporabil.
Predvidevam, da je bil problem v Canonu in ne v TV-ju, kajti slika, ki jo imam sedaj je kristalna. In poleg tega 10x večja!
Izgleda, da je strt še en oreh - majhen LCD na aparatu.
Hvala kolegom za dodatno vzpodbudo in istočasno opravičilo za moj dvom! _________________ LP
Aleš
Avtor
Sporočilo
cip uporabnik
Pridružen/-a: Čet Feb 2005 18:54 Prispevkov: 10 Kraj: Vipavska dolina
Objavljeno: 11.3 05, 22:09 Naslov sporočila:
Kot sem ti omenil Aleš v solinah jaz to varianto še testiram.Seveda je sigurno lažje ostrit pri večji sliki kot na majhnem monitorčku aparata pa še osevi so problem. Oboje lepo reši lcd ekranček kjer je diagonala slike, ki jo ostriš 12cm(na mojem lcd).Bomo videli moram še malo stestirat bom kasneje opisal moje izkušnje.Danes bo vsaj upam Marko opisal najino testiranje canon s70.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu