Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 07.3 05, 20:22 Naslov sporočila: Po štirih tednih življenja...in po sedmih mesecih...
Z današnjim dnem se zaključuje štiri tedensko delovanje strani Foto-narava, zato je prav da pogledamo malo statistike:
v galeriji je dodanih že 633 slik, 795 komentarjev in te slike imajo 22 643 ogledov. Prijavljenih članov je 71, 12 žal še neaktivnih.
V forumu je obisk nekaj manjši, pa kljub temu zelo vzpodbuden: članov je 39, ki so objavili 164 prispevkov.
Ker pa aktivnosti zasleduje tudi stran 'Statcounter', poglejmo še podatke iz te statistike:
Pogled na statistiko galerije:
In še na statistiko foruma:
Iz podatkov lahko razberemo, da je bilo v teh štirih tednih na spletnih straneh skoraj 8000 obiskovalcev, ki so odprli blizu 80 000 strani.
Pri teh številkah je treba upoštevati, da se za odpiranje vsake slike števec obrne dvakrat - na manjši in celi velikosti.
Galerija sama pa šteje samo klik za večjo sliko. Od tu tudi razlika v podatkih.
Ob tej priložnosti bi se želel iskreno zahvaliti vsem, ki ste sodelovali pri tako vzpodbudnih rezultatih, z dodajanjem slik, komentarjev, prispevkov ali tudi samo z obiski.
Iskreno upam, da bomo še naprej uspeli obdržati tako pozitivno vzdušje, kakršno sedaj preveva tako galerijo, kot forum! _________________ LP
Aleš
Nazadnje urejal/a Admin 07.9 05, 18:54; skupaj popravljeno 2 krat
Avtor
Sporočilo
Rob uporabnik
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 21:04 Prispevkov: 17 Kraj: KOPER
Objavljeno: 07.3 05, 20:51 Naslov sporočila:
Aleš zahvalo in pohvalo tebi in Borutu, da je ta portal zagledal luč sveta. Bilo je vloženega kar nekaj vajinega časa in truda...cilj je došežen v tvoje in zadovoljstvo nas uporabnikov.
Avtor
Sporočilo
Sodja uporabnik
Pridružen/-a: Sob Feb 2005 13:43 Prispevkov: 40 Kraj: Bohinj
Objavljeno: 07.3 05, 23:16 Naslov sporočila:
Tudi sam bi se rad iskreno zahvalil vama in vsem, ki so omogočili, da ta stran zaživi v tej smeri in na ta način, da se lahko učimo in uživamo v lepotah narave.
Meni je že sedaj, verjetno pa bo še mnogim, spremenila življenje na lepše. _________________ Lep pozdrav, Sodja
Avtor
Sporočilo
ro-bi uporabnik
Pridružen/-a: Sob Feb 2005 23:25 Prispevkov: 21
Objavljeno: 08.3 05, 21:02 Naslov sporočila:
Se pridružujem gornjima komentarjema :D
:D :D :D (very happy)
Upam, da bom lahko končno vsaj približno izvedel, kaj slikam :wink:
Avtor
Sporočilo
db uporabnik
Pridružen/-a: Sre Feb 2005 22:15 Prispevkov: 54 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 08.3 05, 21:16 Naslov sporočila:
Pohvale avtorjem strani in vsem ostalim, ki ste to omogočili!
Mislim da da ima foto-narava še velik potencial, statistike pa definitivno kažejo da ta tema ljudi zanima in da potrebujemo prav takšno slovensko stran!
Veliko uspehov še naprej!
Avtor
Sporočilo
barbi aktiven
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 12:02 Prispevkov: 135
Objavljeno: 11.3 05, 7:23 Naslov sporočila:
Tudi jaz se zahvaljujem vsem oblikovalcem spleta ter avtorjem fotk. Mislim, da bo ta galerija doprimesla k obogatenju ljubiteljskega in tudi strokovnega spoznavnaja narave in koristila vsem. Zato je tudi "fajn" poslikati karkoli se komu zdi zanimivo, ker bo marsikatera fotka pomagala na primer k razširitvi določene rastline ali živali v našem prostoru in bo tako dragocen podatek lokalitete. Zato bi bilo fajn, da se napiše vedno kraj, kje je bil ali bila stvar slikana.
Še enkrat hvala Vsem in čestitatm !!
Avtor
Sporočilo
matjaz
Pridružen/-a: Sre Feb 2005 20:01 Prispevkov: 3
Objavljeno: 11.3 05, 16:53 Naslov sporočila:
Čestitke lial. Le tako naprej. :D
Avtor
Sporočilo
cip uporabnik
Pridružen/-a: Čet Feb 2005 18:54 Prispevkov: 10 Kraj: Vipavska dolina
Objavljeno: 11.3 05, 21:57 Naslov sporočila:
Tudi jaz se pridružujem ostalim pred mano z zahvalo vsem, ki so pripomogli za odprtje te galerije.Prepričan sem, da bo obiska v bodoče še več saj te teme zanimajo širok krog ljudi.Vsak dan ko pregledam fotke izvem kaj novega, spoznam novo vrsto...
Vsem še enkrat hvala!
Avtor
Sporočilo
HisTer uporabnik
Pridružen/-a: Sre Mar 2005 17:22 Prispevkov: 31 Kraj: Žusterna
Objavljeno: 23.3 05, 18:46 Naslov sporočila:
Tudi sam želim avtorjem, da bi se ta spletna skupnost razvijala naprej.
Sam sicer nisem nek poznavalec fotografije in tudi nikoli ne bom, ker mi je preveč stvari všeč, da bi se bolj posvetil znanju na področju fotografiranja. A vseeno fotografiram veliko in tu pa tam mi tudi kakšna fotka uspe. _________________ Rock&Roll
Avtor
Sporočilo
ginger
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 19:29 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 03.5 05, 6:07 Naslov sporočila:
Vse čestitke...šele danes opazil to stran....bravo.Do sedaj sem poznal le galerijski del :wink:
Avtor
Sporočilo
Admin Site Admin
Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 07.9 05, 13:03 Naslov sporočila:
Nekoliko sem zamudil... :cry: :cry: :cry: :cry:
Kljub temu je še novica:
z veseljem lahko sporočim, da smo v ponedeljek, 5. IX. 2005 presegli številko milijon obiskov naših strani!
Vsem obiskovalcem, članom, komentatorjem, administratorjem in seveda ne nazadnje fotografom velika hvala!
In sedaj veselo naprej, v naravo s fotoaparatom in fotkami v galeriji. _________________ LP
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu