Pridružen/-a: Čet Feb 2005 18:54 Prispevkov: 10 Kraj: Vipavska dolina
Objavljeno: 20.4 05, 10:07 Naslov sporočila:
Kaka dva meseca nazaj sem testiral Sony dsc150-p, ki ima enak objektiv in 7.1 mega pa je bil neuporaben, ker nima ne prioritete časa ne zaslonke.Ta ki ga navajaš pa ima iste karakteristike v bistvu je še slabši kot dsc200-p.Ta ima vsaj manualne nastavitve.Skoraj nemogoče se mi zdi, da bi ga uporabljal za premikajoče se "objekte"in fotkal z avtomatiko.
Lp Marjan
Avtor
Sporočilo
lujer aktiven
Pridružen/-a: Sre Feb 2005 14:13 Prispevkov: 102 Kraj: Prvacina
Objavljeno: 20.4 05, 10:21 Naslov sporočila:
Sam sem podobnega mišljenja, a upam, da se motim. Cip kaj pa, če kateri izmed programov, ki jih ponuja aparat , ustreza digiskopiji?
Upajmo, da bo Admin prišel do tega Sony-ja in opravil test. _________________ svoboden kot ptica
Avtor
Sporočilo
Mugil uporabnik
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 11:17 Prispevkov: 29
Objavljeno: 20.4 05, 12:08 Naslov sporočila:
Cip, mislim da ima manualne nastavitve, kar pa je za digiskopijo dovolj. Sam ne uporabljam več avtomatike (ne časa, ne zaslonke), ker sem ugotovil da z ročnimi nastavitvami ni težko, pa še boljše svetlobne rezultate dosežeš. Morda za primerjavo poglejte tale link, kakšne vse so možne kombinacije, ki so preizkušene v Svetu.
http://kotisivu.mtv3.fi/mr/ds/ds_combinations.htm
Avtor
Sporočilo
cip uporabnik
Objavljeno: 20.4 05, 19:31 Naslov sporočila:
Mugil tudi jaz na 885 uparabljam samo manual in to niti ni tak problem, če ptico čakaš in si vse parametre že prej pripraviš.Na linku ki si ga objavil pa ta aparat nima niti manual, mogoče so pomanjkljivi podatki.Ima pa velik displej kar je dobro.Bom še malo brskal okrog.Mogoče bi bil tudi dober kot sem že omenil sony dsc-200p- ta ima sigurno manual in zelo dostopno ceno (85.000sit).
Lp
Avtor
Sporočilo
cip uporabnik
Objavljeno: 21.4 05, 5:25 Naslov sporočila:
Mugil imaš prav tudi ta ima manual očitno je na onem naslovu napaka.Bo treba it v akcijo.
Lp
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2
Stran 2 od 2
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu