Pridružen/-a: Tor Feb 2005 11:26 Prispevkov: 26 Kraj: ljubljana
Objavljeno: 26.2 09, 11:33 Naslov sporočila:
Mislim, da je zelo slab odziv. Bomo počakali še do srede marca, potem pa nekaj sklenili, pač verjetno srečanje v manjšem številu. Kaj misliš Aleš Š LP
Avtor
Sporočilo
florijan1 uporabnik
Pridružen/-a: Tor Nov 2005 23:14 Prispevkov: 36 Kraj: Selce (Pivka)
Objavljeno: 26.2 09, 14:59 Naslov sporočila:
Bo treba med slikicami na galeriji objaviti, ker očitno ta skupina ne zahaja na forum ... menda je res tako, kaj pravi statistika ?
Avtor
Sporočilo
Admin Site Admin
Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 26.2 09, 17:01 Naslov sporočila:
Nekaj časa je bil poziv tudi na vrhu Galerije, vendar ni bilo čutiti kašnega navdušenja...
Bomo res morali narediti tako, kakor pravi Darinka (Biba) - počakati še nekaj časa in se potem srečati kolikor nas pač bo.
LP
Avtor
Sporočilo
Nogavicka uporabnik
Pridružen/-a: Tor Mar 2008 19:07 Prispevkov: 16
Objavljeno: 26.2 09, 17:22 Naslov sporočila:
Obvestilo na vrhu galerije sem še sama dokaj pozno opazila, zato morda res ne bi bilo slabo vabilo objaviti med slikami v galeriji.
Avtor
Sporočilo
Admin Site Admin
Objavljeno: 26.2 09, 18:05 Naslov sporočila:
Kako misliš med slikami?
V obliki fotke, recimo v rubriki 'ostalo', ali kako drugače?
LP
Avtor
Sporočilo
Nogavicka uporabnik
Objavljeno: 26.2 09, 19:38 Naslov sporočila:
Tako nekako, ja. Ko pridem v galerijo, najprej pogledam, kaj je novega glede fotografij in komentarjev. Verjetno je pri ostalih podobno...
LP
Avtor
Sporočilo
Admin Site Admin
Objavljeno: 26.2 09, 22:01 Naslov sporočila:
OK, bom poskušal še s tem. vendar dugače, kakor z vpisom prijav v forumu ne gre in bojim se, da je prav v tem problem - registracija v forumu.
Ko sem nekaj časa pustil temo 'odprto', pa se je v nekaj dneh pojavilo preko 20 'napadov' iz avtomatskih spamov...
LP
Avtor
Sporočilo
Nogavicka uporabnik
Objavljeno: 03.3 09, 23:04 Naslov sporočila:
Kakorkoli že, upam, da bo srečanje uspelo, pa četudi ne v tako velikem številu, kot bi lahko bilo. Rada bi spoznala ljudi s katerimi se "srečujem" v galeriji ob fotografijah. Lepo bi bilo tudi deliti kakšno izkušnjo...
Mogoče bi bilo dobro, da se nekaj deset najbolj aktivnim "članom" galerije pošlje zasebna sporočila, da nameravamo v kratkem, recimo v roku enega meseca organizirati srečanje. _________________ Povsod je lepo, a v naravi je najlepše!
Avtor
Sporočilo
BIBA uporabnik
Pridružen/-a: Tor Feb 2005 11:26 Prispevkov: 26 Kraj: ljubljana
Objavljeno: 04.3 09, 12:15 Naslov sporočila:
Aleš, boš Ti poslal sporočila , najbolje na domač e-mail -najbolj aktivnim članom te galerije, da bi se v mesecu marcu ali v začetku aprila srečali ? Jaz sem bolj občasna obiskovalka te galerije, ko imam čas ali kaj fotografij za objavo, sicer nisem najbolj aktivna .
BIBA
Avtor
Sporočilo
nani
Pridružen/-a: Sre Mar 2009 11:06 Prispevkov: 3 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 06.3 09, 11:27 Naslov sporočila:
Jaz sem za srečanje, samo povejte kdaj in kje
Avtor
Sporočilo
tomaz1973
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 7:20 Prispevkov: 1
Objavljeno: 07.3 09, 8:18 Naslov sporočila:
Zdravo, res da bolj poredko objavljam v galeriji in tole bo prvič na forumu se mi zdi ideja za srečanje odlična.
Povejte kdaj in kje pa se zmenimo, sigurno se bo našel čas če bo le sobota ali nedelja načeloma tudi petek popoldan oziroma proti večeru.
LP
Avtor
Sporočilo
nani
Pridružen/-a: Sre Mar 2009 11:06 Prispevkov: 3 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 11.3 09, 12:07 Naslov sporočila: E naslov
Še tole. Imam nov poštni naslov, pa ga v galeriji ne morem popraviti, zato prosim za spremembo. Nov naslov je irenakrasnik@mail386.com. Hvala
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3Naslednja
Stran 2 od 3
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu