Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 15.11 08, 20:06 Naslov sporočila: Akvarij - terarij Maribor
Od našega prijatelja, barbi-ja sem dobil takle tekst:
_________________________________________________________________________________________________________________________
Pred dvema letoma sem v Terariju Maribor fotografiral plazilce, pa me je bilo strah fotkanja skozi »šipo«.
A je šlo, seveda brez fleša.
Imena kuščarjev in kač sem sproti pisal v beležko, da ne bi vse pomešal. No in potem sem doma urejal fotke in seveda marsikaj pomešal.
Po E-mailu sem prosil strokovnjaka v Terariju, da pač za nekatere plazilce nisem siguren, če so pravilno podnaslovljeni in mi je gospod prijazno odgovoril in popravil nekatera imena.
Akvarij – terarij Maribor nam je res vsem nam v velik ponos.
Tradicionalno vzorno urejeni akvariji, terariji in akvaterariji nas razveselijo.
Živali v ujetništvu so sicer tema za sebe, je pa vseeno lepo videti nekaj, v kar je vloženo ogromno truda in entuziazma.
_________________________________________________________________________________________________________________________
Ker pa je slik res veliko za forum, sem vse skupaj oblikoval kar v manjšo galerijo, ki si jo lahko ogledate TUKAJ
Avtor
Sporočilo
florijan1 uporabnik
Pridružen/-a: Tor Nov 2005 23:14 Prispevkov: 36 Kraj: Selce (Pivka)
Objavljeno: 22.11 08, 21:50 Naslov sporočila:
Vem, da je večina teh živali zelo "mirna", "pozerska", a kjlub temu ti priznavam mirnost roke. Izredni posnetki. Žalostno je le to, da morajo biti te tako ljubke živalce "zaprte" v večnem arestu.
Avtor
Sporočilo
alenka uporabnik
Pridružen/-a: Pon Mar 2005 18:11 Prispevkov: 74 Kraj: Dob - Domžale
Objavljeno: 26.11 08, 10:49 Naslov sporočila:
Barbi, vsa čast ti za lepe posnetke kljub neidealnim svetlobnim pogojem!
Malo pozno sem opazila novost, ker na forum ne zahajam dovolj redno.
Za izobraževalne namene je terarij vsekakor edina racionalna rešitev, saj komu od nas pa bo kdaj dano videti te enkratne stvaritve narave v njihovem naravnem okolju???
LP vsem in hvala tudi Alešu, da je ustvaril galerijo na svojem strežniku.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu