Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 06.2 05, 10:44 Naslov sporočila: Nekaj malega o galeriji in forumu
Pozdravljeni!
Forum in Galerija FOTO-NARAVA sta namenjena vsem, ki bi si želeli pogovorov in izmenjavi slik o naravi in iz narave.
Pogovarjali se bomo tako o tehničnih, kakor tudi o vseh ostalih temah povezanih z naravo in slikami narave.
Vendar za razliko od drugih podobnih foto-forumov in galerij pri nas ni v ospredju tehnična izvedba fotografije, temveč njena vsebina.
Seveda tudi tehnična dovršenost in sporočilnost nista odrinjeni, vendar sta le okras objektu na sliki.
Tako upam, da bomo videli tudi posnetke, ki so bili do sedaj skriti.
Sploh ni pomembno, s kakšnim aparatom ste fotografirali, le da je slika del zapisa o naravi.
Slik v Galeriji ne bomo ocenjevali z ocenami, temveč le z mnenji.
Nekoliko manj si želimo slik divjih živali v ujetništvu, v kletkah ali živalskih vrtovih.
Prispevki v forumu pa naj bi bili iz vseh področij, od digiskopije, foto-lova, makro fotografije, tako tehničnih, kot tudi izkustvenih, skratka forum nam bo koristil kot kotiček razgovorov in novih spoznavanj področja narave.
Ker so spletne strani v nastajanju, Vam bom zelo hvaležen za kakršne koli ideje, oziroma pripombe.
V primeru težav z registracijo (s katero boste imeli precej več možnosti sodelovanja) najprej poglejte v Pomočnik-a, če pa še potem ne bo šlo, vprašajte na forumu.
LP
Aleš (Administrator)
Avtor
Sporočilo
c14dfdc9 Gost
Objavljeno: 09.2 05, 20:03 Naslov sporočila:
Vse dobro! :wink:
matjaz
Avtor
Sporočilo
c102d009 Gost
Objavljeno: 11.2 05, 7:41 Naslov sporočila:
Tudi jaz vam želim vse dobro. Ena podobna spletna stran je že na internetu - če vas zanima, vtipkajte SVET JE LEP v brskalniku po internetu.
Avtor
Sporočilo
Mugil uporabnik
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 11:17 Prispevkov: 29
Objavljeno: 11.2 05, 12:41 Naslov sporočila:
No, pa naj bo tudi moj pozdrav forumu in galeriji na dolgo življenje... :roll:
Avtor
Sporočilo
c102280a Gost
Objavljeno: 11.2 05, 13:36 Naslov sporočila:
Mislim da je prava spletna stran za ljubitelje narave. Upam, da bo debata ostala na kulturnem nivoju, kajti na nekaterih drugih spletih se tako obdelujejo, da to presega vse meje. Bistvena naj bo res vsebina. Fotografi na tem mestu bodo vsekakor vedeli, kako težko je slikati živali oziroma, da ni vse zlati rez, kompozicija in vsa mogoča digitalna predelava slik. Upam, da bomo eden drugemu pomagali, sprejemali dobre nasvete in jih tudi poklanjali drugim .
Avtor
Sporočilo
Primoz
Pridružen/-a: Čet Feb 2005 17:16 Prispevkov: 1
Objavljeno: 12.2 05, 22:07 Naslov sporočila:
Tudi jaz pozdravljam forum in hitim naokrog s fotoaparatom. Nivo debat pa bo moral nadzorovati administrator - in to striktno :lol: .
LP
Avtor
Sporočilo
Rob uporabnik
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 21:04 Prispevkov: 17 Kraj: KOPER
Objavljeno: 15.2 05, 10:40 Naslov sporočila:
:) Lep pozdrav vsem ČLANOM posebno še Mugilu in lujeru...Zahvala pa Moderatorju za pomoč, ker sem bil malo neroden, da mi 3 dni ni uspelo priti na Forum in v Galirijo.
Portalu želim, da bi se lepo razvijal in privabil čim več ljubiteljev narave in s stem prispeval, da zanamcem ohranimo naravo, kot smo jo mi dobili od naši dedov..ne v dar temveč v čuvanje za nove rodove.
Avtor
Sporočilo
oskar-karel
Pridružen/-a: Pon Feb 2005 11:04 Prispevkov: 9 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 21.2 05, 21:52 Naslov sporočila: Pozdrav
No prva stopnja mi je uspela, zato vse člane lepo pozdravljam. Veliko lepih posnetkov želim.
LP Oskar _________________ okdolenc
Avtor
Sporočilo
jankol
Pridružen/-a: Ned Feb 2005 11:57 Prispevkov: 5
Objavljeno: 24.2 05, 21:52 Naslov sporočila:
Lep pozdrav vsem. Narejen je velik a obenem majhen korak. Veliko lepih posnetkov in užitkov pri gledanju le teh. _________________ Lp Janko
Avtor
Sporočilo
db uporabnik
Pridružen/-a: Sre Feb 2005 22:15 Prispevkov: 54 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 25.2 05, 23:36 Naslov sporočila: LP
No pa sem gor...
Lep pozdrav vsem!
Strani so mi všeč in verjamem da tudi ostalim obiskovalcem!
Čestitke avtorjem.... in veliko uspeha v prihodnje!
Avtor
Sporočilo
ro-bi uporabnik
Pridružen/-a: Sob Feb 2005 23:25 Prispevkov: 21
Objavljeno: 27.2 05, 9:50 Naslov sporočila:
Tudi jaz vse lepo pozdravljam :)
l.p.
Robi
Avtor
Sporočilo
Rob uporabnik
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 21:04 Prispevkov: 17 Kraj: KOPER
Objavljeno: 27.2 05, 11:34 Naslov sporočila:
Rob je napisal/a:
:) Lep pozdrav vsem ČLANOM posebno še Mugilu in lujeru...Zahvala pa Moderatorju za pomoč, ker sem bil malo neroden, da mi 3 dni ni uspelo priti na Forum in v Galerijo.
Portalu želim, da bi se lepo razvijal in privabil čim več ljubiteljev narave in s stem prispeval, da zanamcem ohranimo naravo, kot smo jo mi dobili od naši dedov..ne v dar temveč v čuvanje za nove rodove.
Avtor
Sporočilo
misfits uporabnik
Pridružen/-a: Ned Feb 2005 16:54 Prispevkov: 28 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 27.2 05, 21:10 Naslov sporočila:
Lep pozdrav tudi z moje strani.
Posnetki v galeriji so res neverjetni.
Avtor
Sporočilo
silvopst
Pridružen/-a: Pet Mar 2005 8:04 Prispevkov: 3 Kraj: Laško
Objavljeno: 04.3 05, 14:46 Naslov sporočila:
No, pa sem tukaj.
Mi je všeč filozofija te galerije (brez ocen, fotke iz narave in ne iz ZOO, brez okvirjev....).
Ker sam ne uporabljam PS in podobnih, se v naprej opravičujem vsem, ki jih bo motila moja tehnična nepopolnost. Želim objaviti čimbolj surove fotke. Takšne kot so bile posnete. _________________ LP Silvo
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran 1, 2, 3Naslednja
Stran 1 od 3
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu