Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 19.2 05, 21:30 Naslov sporočila: Dodajanje zvokov in video posnetkov
Sistem'c se je izkazal in omogočil dodajanje videa in zvokov. Možnost je eno ali drugo, bo pa tudi oboje.
Primer je pri sliki čaplje, kjer je kvaliteta sicer na nekoliko nižjem nivoju, vendar je to vse odvisno od nastavitev in priprave posnetka.
Posnetek se požene s klikom na opisu slike: audio/video posnetek, pod opremo. Za avdio posnetke je postopek enak, le da je odpiranje še hitrejše.
Ti dodatki so mogoči pri novem dodajanju slik, za stare slike lahko to dodava le s sistemcem, vendar je potrebno imeti posnetek na javnem strežniku (arnes, siol, volja...) vpiše se natančna pot do njega - na primer: http;//www.imeponudnika.neki/~zvoki/zvok.mp3 (to je samo primer) _________________ LP
Aleš
Avtor
Sporočilo
barbi aktiven
Pridružen/-a: Pet Feb 2005 12:02 Prispevkov: 135
Objavljeno: 23.2 05, 7:36 Naslov sporočila:
Admin, včeraj sem poslal tri zvoke po emajlu, pa če jih boš vklopil.
Avtor
Sporočilo
barbi aktiven
Objavljeno: 23.2 05, 11:52 Naslov sporočila:
moram se opravičit. Nisem znorel, da so tri kobilice iste, le z zvokom sem imel težave- sorry
Avtor
Sporočilo
barbi aktiven
Objavljeno: 23.2 05, 12:03 Naslov sporočila:
Lisjaka sem poslal še enkrat, ker sem dodal zvok, pa prosim, prejšnjega zbriši. Mislim, da ne bo več težav.
Avtor
Sporočilo
barbi aktiven
Objavljeno: 23.2 05, 13:44 Naslov sporočila:
Mogoče prehitevam, Admin, ampak zbrisal si drevesno zelenko, kateri je bil dodan zvok. - no, ti pošljem novega, če bo treba.
Avtor
Sporočilo
Admin Site Admin
Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 23.2 05, 14:00 Naslov sporočila:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
barbi, moje iskreno opravičilo, nisem bil dovolj pozoren!
Prepričan sem bil, da je zvok le pri lisjaku.
Prosim, če res lahko pošlješ zvok, ali pa le link do njega, bom ostalo sam naredil. _________________ LP
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu