Upam, da nisem tečen ali prezahteven. Vseh poznavalk in poznavalcev rastlin in rož bom vesel, če boste dodajali tudi različno grmičevje in drevje.
Avtor
Sporočilo
misfits uporabnik
Pridružen/-a: Ned Feb 2005 16:54 Prispevkov: 28 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 01.7 05, 18:34 Naslov sporočila:
Bom kar tukaj napisal.
Živim v bloku v 4. nadstropju. Pred tremi dnevi je popoldne je na okensko polico priletel golob. Mislil sem, da je mogoče kaj narobe z njim, ker ponavadi zbežijo, ko se približam oknu, ta pa je kar ostal. Tako je na polici prespal noč in zjutraj sem šel pogledat in je bil še vedno na polici. Okoli 10ih je odletel. Včeraj se je zgodilo isto, prespal je deževno noč na polici, zjutraj se je malo porihral in kasneje odletel. Pa pogledam zdajle skozi okno in spet je na polici. Zanimivo, kako dan za dnem pride na isto polico. Zgleda, da si je našel prenočišče.
Avtor
Sporočilo
metulj uporabnik
Pridružen/-a: Pon Sep 2005 17:25 Prispevkov: 12 Kraj: maribor
Objavljeno: 13.9 05, 16:07 Naslov sporočila:
Lep pozdrav vsem skupaj!
Sem nov uporabnik in me zanima ali je upload slik v galerijo vedno omejen na 5 fotografij?
Drugače pa moram pohvalit spletno stran, ki je izredno dobra....nevem kako je mogoče, da sem jo šele zdaj odkril.
Sem izredn ljubitelj narave in živali predvsem pa žuželk.V moji zbirki slik, ki je že kar precejšnja se bo našlo kar nekaj zanimivih fotografij (nekaj jih je že objavljenih pod imenom mlakarpe). Močno upam da vam bodo slike všeč.
Dobrodošla je vsakršna kritika in pa tudi pohvala.
Vsem skupaj želim veliko uspeha pri fotografiranju, moderatorjem pa za uspešno delo na spletni strani.
Metulj
Avtor
Sporočilo
Admin Site Admin
Pridružen/-a: Sob Dec 2004 22:41 Prispevkov: 264 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 13.9 05, 16:47 Naslov sporočila:
Pozdravljen in dobrodošel, Metulj (mlakarpe)!
Hvala za mnenje!
Omejitev smo morali uvesti, ker se sicer dnevno nabere več slik, kakor jih gre na eno stran. Naslednje strani pa marsikdo niti ne pogleda, posledično je slika skoraj 'izgubljena'. Pravim skoraj, ker s pregledovanjem po temah pride marsikaj na dan.
Še enkrat čestitke za modrasa! _________________ LP
Aleš
Avtor
Sporočilo
grdelin
Pridružen/-a: Pon Jun 2007 10:45 Prispevkov: 6 Kraj: severnoprimorska
Objavljeno: 26.6 07, 10:04 Naslov sporočila:
Ali se je potrebno za galerijo posebej prijaviti, ali se da to z istim imenom in geslom kot za forum? Jaz se lahko prijavim na forum, na galerijo pa ne. Prosim nasvet in pomoč. Hvala!
Lp _________________ Živela Narava!
Avtor
Sporočilo
grdelin
Pridružen/-a: Pon Jun 2007 10:45 Prispevkov: 6 Kraj: severnoprimorska
Objavljeno: 26.6 07, 10:54 Naslov sporočila:
Ah, sej sem videl, da piše na prvi strani, da se moram v obeh registrirat. 8) _________________ Živela Narava!
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3
Stran 3 od 3
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu